miercuri, 13 iulie 2011

Dulceata de visine

A inceput sezonul dulceturilor si nu se putea sa nu incerc sa fac si eu. Sunt chiar mandra de ce a iesit.
 Ingrediente:
  • 5 kg visine
  • 4-5 kg zahar (in functie de cat de dulci sunt fructele)
Fructele se spala si se curata de codite, apoi se scot samburii cu un aparat special. Visinile fara samburi se pun in oala de fierbere. Se adauga zaharul pe masura ce se adauga fructele. Se pune la fiert la foc potrivit aproximativ o ora. Se amesteca din cand in cand si se culege spuma formata deasupra cu o spumiera. Cand dulceata este gata se i-a oala de pe foc si se lasa putin la racit. Se toarna dulceata in borcane cu filet.Se depoziteaza in camara pana este timpul sa preparam bunatati cu dulceata.


Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML