miercuri, 16 ianuarie 2013

Mancare de praz

 Ingrediente:
  • 3-4 fire de praz
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • 100 grame de masline
  • 1-2 linguri de pasta de tomate
  • 200 ml apa
  • delicat, sare si piper dupa gust

  • Se curata prazul, se spala si se taie in bucati de 2-3 centimetri. Intr-un vas se pune uleiul la incins, apoi adauga prazul. Se caleste putin, adaugand un varf de sare deasupra si amestecand continuu. Dupa cateva minute se adauga maslinele si apa (care poate fi inlocuita cu supa de legume ) si se lasa la fiart 10 minute.


    Cand prazul este aproape fiert, se adauga bulionul si se mai  fiarb impreuna aproximativ 10 minute. 
    Se potriveste de sare si piper, si dupa gust se poate aduga putin delicat. Se da la cuptor aproximativ 30 minute sau pana cand scade sosul.

    Pofta mare!



    Subscribe to Our Blog Updates!




    Share this article!

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Return to top of page
    Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML