joi, 19 iulie 2012

Ciorba de vara

O ciorba racoritoare, gustoasa si nutritiva care se serveste mai mult rece in zilele toride de vara.
Ingrediente:
  • 1 ceapa uscata  
  • 3 ardei
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 300 g de fasole verde 
  • 3-4 de cartofi noi
  • 4-5 rosii
  • sare, delicat, patrunjel
 
Se spala legume si se curata de coaja. Cartofii si dovlecelul se taie cuburi, morcovii rondele, ceapa ineluse. Ardeii cubulete, iar fasolea verde se rupe bucatele.
Intr-o oala, se calesc usor ceapa, ardeii, morcovii. Se adauga cubuletele de dovlecel. Se adauga apa, sare si delicat si se lasa la fiert. Cand da in clocot se adauga fasolea verde si se lasa iar pana da in clocot si apoi se pun cartofii. Dupa vreo 5 minute se pun rosiile taiate bucatele. Se mai lasa la fiert vreo 10-15 minute.  Se serveste cu patrunjel verde tocat si smantana (optional dupa preferinte).

Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML