vineri, 10 februarie 2012

Tarta cu ciocolata si ananas

 Ciocolata, fructe, dulce cu masura si aromata, mai trebuie altceva?

Ingrediente:

  • 250 g zahar
  • 200 g unt
  • 6 oua
  • 2 linguri de faina
  • 100 g cacao
  • coaja de portocala
  • 1 mana de nuci
  • 1 mana de stafide
  • 1 conserva de ananas rondele
  • cateva capsuni sau zmeura

Se amesteca galbenusurile cu 200 g zahar, pana se albesc, se adauga untul, cacaoa si se amesteca in contunuare. Se adauga faina, nucile, stafidele si coaja de portocala. Se bat separat, spuma albusurile, si se incorporeaza usor in aluatul de ciocolata, amestecand usor de jos in sus, pana se omogenizeaza.
Forma de tarta se unge cu unt, se presara zaharul ramas si se aseaza rondelele de ananas si capsunile. Peste ananas se toarna compozitia de ciocolata, se niveleaza si se da la cuptor 35-45 de minute. Se lasa la racit, apoi se rastoarna pe o farfurie si se serveste rece. 

Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML