marți, 14 februarie 2012

Cotlete cu ananas si lamaie

Am gasit aceasta reteta interesanta intr-o revista (am uitat care), si am fost placut surprinsa de modul in care gustul dulce se imbina cu cel acrisor.

Ingrediente:
  • 4 cotlete de porc
  • 1 cutie ananas bucati
  • 1 cutie smantana de gatit
  • sucul de la o lamaie
  • 100 gr unt
 Se spala cotletele, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se pajesc in unt pana devin rumene pe ambele parti. Se adauga apoi bucatile de ananas si se calesc pana devin translucide.
Se scot pe un platou incalzit cotletele si bucatile de ananas si se mentin calde. In aceeasi tigaie in care s-au preparat cotletele se adauga smantana pentru gatit, siropul de la ananas si sucul de la lamaie. Se amesteca bine pana se ingroasa putin sosul si se opreste focul. Se aranjeaza farfuriile cu un cotlet, o lingura de ananas si sos din belsug.
Se presara deasupra putina verdeata, si se serveste alaturi de un pahar de vin.

Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML