duminică, 8 mai 2011

Pulpa de porc la cuptor

Dupa o mica absenta oarecum motivata ma intorc cu bunatati din bucatarie. Sper sa va placa.

Ingrediente:
  • 1 kg pulpa porc
  • condimente dupa gust (sare, piper, chili dulce sau iute, usturoi, patrunjel)
  • cartofi
  • rosii
  • susan
Se rumeneste bine pulpa de porc pe toate partile in cuptor. Se curata si se taie felii mari cartofii si rosiile. Intr-o alta tava unsa se pun in straturi feliile de cartofi si rosii iar deasupra pulpa de porc. Se condimenteaza si se adauga susan. Se da la cuptor aproximativ o ora. Se serveste alaturi de o salata verde cu rosii si castraveti si un pahar de vin alb.

Pofta mare!



    Subscribe to Our Blog Updates!




    Share this article!

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Return to top of page
    Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML