luni, 23 mai 2011

Chec la tava

Ingrediente:
  • 3oua
  • 1 cana cu zahar
  • 150 g margarina
  • 100 ml smantana
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 200g faina
  • 1 pliculet praf de copt.
  • suc de la jumatate de lamaie
  • rahat turcesc
Se separa oualelel si se pun galbenusurile intr-un vas incapator, se adauga zaharul si margarina si se mixeaza pana se omognizeaza bine compozitia. Se adauga smanatana, zaharul vanilat si se amesteca bine. Se adauga jumatate din cantitatea de faina, sucul de lamaie si praful de copt si apoi restul de faina. Se omogenizeaza bine. Intr-un vas separat se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Se adauga la compozitie albusurile si se amesteca cu grija. Se lasa deoparte cat se taie rahatul turcesc in cuburi. Se toarna compozitia intr-o taza unsa si tatepata cu faina. Deasupra se imprastie cubuletele de rahat turcesc. Se da la cuptor 30-40 de min, sau pana se rumeneste pe margini.
Pofta mare!



    Subscribe to Our Blog Updates!




    Share this article!

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Return to top of page
    Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML