miercuri, 18 mai 2011

Mancare de fasole verde

Ingrediente:
  • 1 kg fasole verde ( proaspata sau la conserva)
  • 8 aripioare de pui
  • 2 cepe medii
  • 3 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 litru de apa
  • pasta de tomate
  • condimente dupa gust (sare, piper, usturoi, chilli iute etc.)
Intr-un vas incapator se caleste ceapa taiata cubulete pana devine aurie. Se adauga sripioarele de pui si se prajesc bine pe ambele parti. Se adauga ardeii grasi taiati fasii. Cand s-au rumenit bine aripioarele si s-au inmuiat fasiile de ardei gras se adauga apa si fasolea verde si se lasa la fiert.
Cand incepe sa clocoteasca se pasta de tomate si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa la fiert aproximativ 15 minute.
Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML