joi, 20 ianuarie 2011

Pui Shanghai

O reteta numai buna de facut cu ajutorul iubitului.♥
  • 2 piepti pui
  • otet
  • lamaie
  • condimente si sare
  • faina 
  • bicarbonat
  • orez
  • unt
  • varza
  • morcov
  • ardei gras
  • castravete
Se taie pieptul de pui in fasii lungi si subtiri. Se pun intr-un vas cu otet, lamaie, sare si condimente si se lasa la marinat pana a doua zi. In sosul de marinat se adauga faina si bicarbonatul pana rezulta o pasta ca la snitel. Se pajesc in mult ulei si se servesc calde. Se fierbe orezul si se amesteca intr-o cratita cu untul, varza, morcovul, ardeiul gras si castravetele. Se serveste langa fasiile de pui.



Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML