luni, 17 ianuarie 2011

Negrese cu nuca

Ingrediente:
  • 2 cani zahar
  • 3/4 cana lapte
  • 4 linguri cacao
  • 1 pachet margarina 
  • 4 oua
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 cana si jumatate de faina
  • un pliculet de zahar vanilat si esente de rom sau portocale
 Se pun la foc intr-un vas incapator zaharul, laptele si cele 4 linguri de cacao, pana se topeste zaharul.
Se adauga pachetul de margarina, si cand s-a topit se stinge focul. Se incorporeaza cele 4 galbenusuri de ou, faina si praful de copt. Separat se bat albusurile de ou spuma. Se incorporeaza si albusurile.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptor aproximativ 35-40 de minute. Separat se prepara un sos de ciocolata. Se toarna peste prajitura cat este inca in tava si se adauga nuca maruntita.


Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML