Ingrediente:
- 200 g de paste
- 200 g de fructe de mare congelate
- 1-2 caţei usturoi
- 1 ardei iute
- 1 lingură unt
- ulei de măsline
- 1-2 pahare cu vin alb
- sare
- piper
Se fierb pastele intr-un vas incapator. După fierbere se amestecă cu o lingură de
ulei de măsline pentru a nu se lipi intre ele.
Intr-o tigaie mare se incinge puţin ulei de masline si se caleste usturoiul, ardeiul iute tăiat mărunt. Fructele de mare daca sunt congelate, se oparesc cateva minute la foc mic.
Intr-o tigaie mare se incinge puţin ulei de masline si se caleste usturoiul, ardeiul iute tăiat mărunt. Fructele de mare daca sunt congelate, se oparesc cateva minute la foc mic.
Se pun fructele de mare bine scurse in tigaia cu
usturoi şi ardei iute şi se calesc puţin, se adauga sare şi piper. Se sting cu un pahar de vin alb si se lasă
să scada putin vinul.La
sfărşit se adaugă pastele si putin patrunjel tocat cat mai marunt.
Pofta mare!
Abia asteptam sa savuram, oricand este posibil, noul preparat!
RăspundețiȘtergereTagliatelle cu fructe de mare....miammmm! Sa auzim de bine!
Semnez si o dau anonima,
Alexica
Dupa ce realizezi si savurezi preparatul, te rog sa-mi lasi un comentariu prin care imi spui cum ti s-a parut. :)
RăspundețiȘtergerePofta mare!