vineri, 21 iunie 2013

Tagliatelle cu fructe de mare


Ingrediente:
  • 200 g de paste
  • 200 g de fructe de mare congelate
  • 1-2 caţei usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 lingură unt
  • ulei de măsline
  • 1-2 pahare cu vin alb
  • sare
  • piper
  
Se fierb pastele intr-un vas incapator. După fierbere se amestecă cu o lingură de ulei de măsline pentru a nu se lipi intre ele.
Intr-o tigaie mare se incinge puţin ulei de masline si se caleste usturoiul, ardeiul iute tăiat mărunt. Fructele de mare daca sunt congelate, se oparesc cateva minute la foc mic. 
Se pun fructele de mare bine scurse in tigaia cu usturoi şi ardei iute şi se calesc puţin, se adauga sare şi piper. Se sting cu un pahar de vin alb si se lasă să scada putin vinul.La sfărşit se adaugă pastele si putin patrunjel tocat cat mai marunt.

Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 comentarii:

  1. Abia asteptam sa savuram, oricand este posibil, noul preparat!
    Tagliatelle cu fructe de mare....miammmm! Sa auzim de bine!
    Semnez si o dau anonima,
    Alexica

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa ce realizezi si savurezi preparatul, te rog sa-mi lasi un comentariu prin care imi spui cum ti s-a parut. :)
    Pofta mare!

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML