sâmbătă, 22 decembrie 2012

Pui indian cu ardei, dafin si curry

 Ingrediente:
  • 400 g piept de pui dezosat
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 2 foi de dafin
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita curry
  • 50 ml vin alb
  • 100 ml supa concentrata de legume
  • sare, piper 
 
 Ardeii se curata, se spala si se taie cubulete. Pieptul de pui se taie si el cubulete. intr-o cratita incapatoare se adauga uleiul, si se calesc usor cateii zdrobiti de usturoi. Se adauga ardeii si se inabusesc 7-8 minute. Intre timp se condimenteaza carnea cu sare, piper si curry si se adauga peste ardei.

  Se rumeneste carnea pe ambele parti timp de cateva minute, si apoi se adauga vinul si supa de legume. la sfarsit se adauga foile de dafin. Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mediu aproximativ 5 minute.



Se serveste puiul fierbinte, cu garnitura de sos cremos si orez fiert.
Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML