miercuri, 20 iunie 2012

Sufleu de legume cu snitel

Ingrediente:

Pentru sufleu:
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 2-3 cartofi 
  • 250 branza de vaci
  • 3 oua
  • sare, piper si alte condimente dupa gust.

Pentru snitele:
  • 6-8 felii de carne de porc (vita sau pui) de 1-1.5 cm
  • 1 lingura de faina
  • 1–2 oua
  • 3 linguri de pesmet
  • sare, piper

Se spala si se curata legumele, apoi se taie cubulete dovlecelul, fasii inguste cartofii iar morcovul se da pe razatoare. Se calesc in ulei in urmatoarea ordine: morcovul pana se inmoaie, apoi fasiile de cartofi si in final cubuletele de dovlecel. Se stinge focul si se lasa sa se raceasca putin.
Intre timp intr-un vas incapator se amesteca oualele, cu branza de vaci si condimentele. se incorporeaza legumele si se dau la cuptor intr-o tava bine unsa, pentru aproximativ 30 minute, sau pana se rumeneste putin.
Cat se coace sufleul de legume batem cu ciocanul pentru snitele fasiile de carne, pe ambele parti pentru a fi mai fragezi. Se sareaza si se pipereaza.Oualele se bat bine cu putina sare. Se tavalesc snitelele prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet. Se prajesc un ulei la foc mediu.

Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML