vineri, 22 iunie 2012

Dulceata de zmeura

Gustoasa, aromata si delicioasa!

 Ingrediente:
  • 1 kg de zmeura
  • 1 kg zahar 


Se spala fructele si se aseaza intr-un vas incapator, se adauga zaharul. Se pune cratita la foc mic, pana se topeste zaharul complet. Apoi se da focul mare ca sa inceapa formarea spumei. Aceasta se aduna cu o spumiera pana nu mai pic de spuma.
Se ia cu lingurita dulceata din cratita si lasam sa cada pe o farfurie rece, uscata. Daca picaturile acestea raman intregi, nu se imprastie pe farfurie, inseamna ca e legata, a fiert suficient.

Cand dulceata e inca de culoare rosie si am adunat toata spuma si dulceata s-a legat oprim focul. Lasam sa se raceasca suficient cat sa putem sa o asezam in borcane bine spalate si uscate.
Borcanele cu dulceata se pastreaza la loc racoros, fara lumina.

Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML