marți, 13 martie 2012

Somon la cuptor

Azi va propun somon pentru beneficiile aduse organismului, si pentru simplitatea retetei.
Ingrediente:
  • 6 bucati de somon
  • 2 lamai
  • 6-8 cartofi
  • smantana
  • condimente: sare, piper, patrunjel, oregano si alte condimente pentru peste dupa gust.
Se aseaza  bucatile de somon intr-un vas incapator si se acopera cu sucul de la lamai, se presara sare, piper si alte condimente pentru peste. Se lasa peste noapte la rece.


A doua zi se scoate vasul de la rece si se aseaza bucatile de somon intr-o tava si se da la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 min.
Intre timp se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fier cu un praf de sare. 
Cand este gata pestele se serveste alaturi de cartofii natur, presarati cu smantana, putin patrunjel si o felie de lamaie pentru decor.

Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML