luni, 8 august 2011

Ciorba de rosii

Ingrediente:
  • 1.5 l apa
  • 1.5-2 kg rosii
  • 3 cepe medii
  • 1 morcov
  • o mina de fasole grasa
  • 3 ardei grasi
  • o legatura de patrunjel
  • sare, piper, delicat si alte condimente dupa gust.
 Se spala toate legumele. Se taie cubulete marunte ceapa, se feliaza ardeii si se da pe razatoare morcovul.
Intr-o oala incapatoare se pun la calit in cateva linguri de ulei ceapa, morcovul si ardeii. cand ceapa a devenit aurie se adauga apa si se lasa la fiert. Intre timp se decojesc rosiile si se taie in bucati medii spre mari. Dupa ce a dat in clocot apa se adauga fasolea grasa rupta in bucati mai mici si condimentele. Se mai lasa la fiert 10 minute. Se adauga rosiile si se lasa la fiert 15-20 minute. Se opreste focul si se adauga patrunjelul taiat marunt.


Se poate servi si calda si "rece" la temperatura camerei. este ideala pentru zilele calde de vara, fiind racoritoare si totusi nutritiva.

Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML