marți, 1 octombrie 2013

Chec cu lamaie si glazura de caramel

Ingrediente:
  • 250 g zahar
  • 4 oua
  • 300 ml lapte
  • 150 ml ulei
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 2 lamai
  • 300-400 g faina
  • 1 pliculet de praf de copt
  • 1 plic glazura caramel
Se omogenizeaza bine zaharul impreuna cu oualele. Se adauga treptat laptele, uleiul si zaharul vanilat. Se incorporeaza faina si praful de copt iar la final se adauga zeama de la cele 2 lamai.
 Se tapeteaza cu hartie de copt 2 forme pentru chec. Se imparte compozitia in doua parti egale si se umplu formele. Se dau la cuptor incins 45-55 minute, sau pana se rumenesc.
 Cand se racesc complet se acopera cu glazura de caramel preparata conform instructiunilor de pe plic si se dau 2 ore la rece. 


Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML