marți, 13 noiembrie 2012

Pumpkin Soup

Cum toamna si-a intrat in drepturi, m-am gandit sa fac un preparat de sezon si cu gust tomnatic- pumpkin soup, sau supa de dovleac. Care a iesit delicioasa.
Ingrediente:
  • 1 kg dovleac
  • 4 linguri unt
  • 2 cepe medii
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1/4 lingurita ardei iute pisat
  • 2 lingurite praf curry
  • 1/2 lingurita coriandru pisat
  • 1 lingurita chilli
  • sare si piper
  • 2 l zeama de pui
  • smantana
Se taie dovleacul, se curata de seminte si coaja si se pune la copt in cuptor  aproximativ 45 minute.
Intre timp se curata si se toaca cubulete ceapa. Se pune la calit in unt si se adauga usturoiul. Se adauga condimentele si cand s-a racit dovleacul taiat in cubulete cat mai mici. 
 
 Dupa ce s-a calit dovleacul se adauga jumatate din cantitatea de zeama de pui si se fierbe 10-15 minute la foc potrivit.
 
Dupa ce a fiert se paseaza in blender, pana toate ingredientele se omogenizeaza. Se mai pune la fiert in restul de zeama de pui aproximativ 15-20 minute la foc mic. Se serveste cu o lingura de smantana si crutoane.

Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML