miercuri, 27 aprilie 2011

Muschiulet in aluat cu ciuperci

Ingrediente:
  • 500 g aluat frantuzesc de foietaj
  • o bucata mare de muschiulet file
  • o ceapa
  • 400 gr de ciuperci
  • 2 linguri de smantana 
  • un galbenus
  • sare, piper si alte condimente dupa gust
Se rumeneste bine muschiuletul de porc pe toate partile in tigaia bine incinsa. Se curata si se toaca cubulete ciupercile si ceapa. Lasam deoparte muchiuletul si in aceeasi tigaie calim ciupercile cu ceapa, apoi adaugam smantana si condimentele.
Se intinde aluatul pe suprafata de lucru se unge cu putin ulei, peste aluat se intinde compozitia de ciuperci  si deasupra se aseaza muschiuletul.Se inveleste in aluat si se unge cu un galbenus de ou. Se da la cuptor aproximativ o ora. Se serveste alaturi de o garnitura de orez sau piure.

 
Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML