sâmbătă, 20 iulie 2013

Friptura de porc cu taitei de dovlecei si ulei de susan

Ingrediente:
  • 1 dovlecel
  • 1-2 fripturi de porc
  • ulei de susan
  • usturoi
  • sare, piper
  • sos de soia
  • seminte de susan

Se spala si se curata dovlecelul. Se taie in fasii cat mai subtiri pe toata lungimea dovlecelului. Se pune deoparte intr-un vas si se condimenteaza cu sare si piper. Friptura se face la gratar sau prajita in functie de preferinte.

 

Intr-un vas incapator se pune putin ulei la incins. Se calesc taiteii de dovlecel cu 1-2 catei de usturoi pana se inmoaie. Se adauga putin sos de soia si se mai lasa la foc mic 2-3 minute.


Se servesc calzi si presarati cu seminte de susan alaturi de friptura.


Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML