sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Prajitura rasa cu gem de caise

Un desert delicios, usor de realizat, dar mai ales de efect, pentru musafirii veniti sambata dupa-amiaza.

Ingrediente:
  • 4 pahare faina
  • 200 g margarina
  • 4 oua
  • 1 pahar zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de copt
  • 1 borcan de gem de caise
Se bate spuma maragrina, zaharul si galbenusurile. Se adauga esenta de vanilie, parful de copt si faina. Se amesteca pana rezulta un aluat de o consistenta tare. Se imparte aluatul in 3 parti egale.
Doua parti de aluat se dau pe razatoare, intr-o tava unsa si tapepata  cu faina.
Gemul de caise se amesteca cu albusurile ramase. Si se intinde deasupra aluatului ras. Ultima parte de aluat se da pe razatoare deasupra gemului.
Se da la cuptor 40-45 min, sau pana devine aurie.

Pofta mare!




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML