duminică, 28 noiembrie 2010

Cotlet de porc la cuptor

 Ingrediente:
  • 1 bucata de cotlet de porc
  • 500 g ciuperci 
  • 2 tulpini de praz 
  • 1 cana cus-cus
  • sare, piper, rozmarin, ulei de masline
Se condimenteaza carnea si se da la cuptor. Intr-o caraticioara se pune apa la fiert pentru cus-cus, cand apa incepe sa fiarba se adauga cus-cusul, se fierbe 10 minute apoi se lasa sa se odihneasca.
Sa verifica carnea, si cand este pe jumatate facuta se adauga ciupercile taiate in bucati mari si rondelele de praz si se mai da la cuptor cam 40-45 min.
Se serveste calda, cu garnitura de cus-cus si un pahar de vin alb.

Sa aveti pofta!

 "A decision today changes tomorrow forever."



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML