- ce se gaseste prin frigider
- sunca, carnaciori, piept de pui
- ardei gras, rosu sau verde (dupa preferinta )
- branza (telemea sau Cheddar-ramasa de la reteta precedenta)
- oua
- condimente: sare, piper, patrunjel, un pic de delicat
Se sparg oualele, se condimenteaza si se bat cu ajutorul telului. Se adauga branza rasa, si se mai omogenizeaza. Intre timp se pune la foc mediu-iute o tigaie cu ulei la incins. Se rumenesc carnatii/sunca, ardeii grasi spalati si taiati felii. Optional se poate adauga ceapa, fie ceapa verde, uscata sau rosie. Cand s-au rumenit se adauga oualele. Se amesteca omleta ca sa nu se prinda si se stinge focul in momentul in care oualele s-au rumenit.
Intr-un vas separat, se pune pe foc un pic de unt si praf de usturoi si se prajesc cateva chifle. Se servesc alaturi de omleta si un pahar de bere rece.
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu