sâmbătă, 4 august 2012

Calamar cu legume la gratar

 Ingrediente:
  • 200-250 g calamar
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie medie
  • 1 lingurita de mustar iute
  • 1 lingurita de smantana
  • sare, piper, otet balsamic
Se incinge bine gratarul la foc mediu. Intre timp se spala si se feliaza legumele. Se pun pe gratar bucatile de calamar, feliile de rosie si ardei. Intre timp se amesteca intr-un castronel mustarul cu smantana, sarea si piperul. 

Cand s-au rumenit legumele si scot pe o farfurie, se adauga sare, piper si un strop de otet balsamic.Bucatile de calamar se scot pe farfurie atunci cand s-au rumenit. Se serveste alaturi de sosul de mustar.

Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML