marți, 7 august 2012

Farfale cu peste si legume

In perioada aceasta cand temperaturile ating 40 de grade, nu prea mai am pofta de mancare, dar chiar si atunci cand am, nu pot manca decat salate sau supe/ciorbe.
Azi va prezint salata pe care am facut-o in weekend si care a fost delicioasa.
Ingrediente:
  • 200 g farfale
  • 250 g file de peste
  • 250 g mazare
  • 4 rosii 
  • 2 linguri de otet balsamic
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de unt
  • sare, piper dupa gust
 
Se pune la fiert un vas incapator cu putin ulei si un varf de sare. Cand a clocotit apa se adauga farfalele si se fierb timp de 8-10 minute. Se scurg si se clatesc cu apa rece. Se incinge bine gratarul si se rumenesc bucatile de file de peste pe ambele parti.
Se spala si se taie cubulete rosiile. Intr-un vas se amesteca otetul cu uleiul de masline, sarea si piperul. Intre timp se topeste untul si se soteaza mazarea. Se adauga un pahar de apa si se lasa la fiert pana este gata. 
Se amesteca farfalele cu mazarea, rosiile si bucati de file de peste. Se serveste cu un praf de busuioc deasupra si un pahar cu vin rece.
Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML