Astazi va prezint o reteta spaniola delicioasa, simplu de preparat si mai simplu de servit.
Ingrediente:
- 1 piept de pui dezosat
- 1 morcov
- 1 mana de mazare
- 1 mana de fasole verde
- 1 conserva de porumb
- 1 ardei gras rosu
- 2 rosii
- 300 g orez
- ulei de masline
- condimente: sare, piper, boia, oregano sau busuioc, curry etc.
Se spala bine pieptul de pui si se taie in bucati medii. Se pune uleiul de maslin la incins intr-o tigaie incapatoare.Se rumenesc bucatile de pui. Se spala si se taie morcovul si ardeiul. e adauga in tigaie legumele si se calesc. Separat se pune la fiert apa cu un varf de sare pentru orez. Cand clocoteste apa se adauga orezul si se fierbe aproximativ 10 minute. Se opreste focul si apoi se scurge.
Se adauga orejul pe jumatate fiert peste legume si carnea de pui, se adauga condimentele si se mai fierbe inca 10 minute. Se curata si se taie rosiile, si se adauga peste orez. Se seveste alaturi de un pahar de bere sau vin, dupa preferinta
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu