duminică, 26 iunie 2011

Pulpe de pui cu lamaie

Aceasta reteta este luata din revista Femeia de azi.
Ingrediente:
  •  5 pulpe de pui
  • 1 lamaie
  • 2 linguri unt
  • 2 dovlecei
  • 2 cepe verzi
  • 3 rosii
  • 3 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • sare, piper, si marar

Se rade coaja de lamaie si se amesteca cu untul pana devine o pasta. Se freaca pulpele de pui cu sare. Se indeparteaza usor pielea de pe pulpe, fara sa se desprinda complet si se intoduce amestecul de unt cu lamaie.

 Se taie legumele felii si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Se adauga 2 degete de apa in tava si pulpele de pui deasupra. Se adauga piper macinat si marar. Se da la cuptor 35-40 de minute, 15 minute la foc iute, apoi la foc potrivit.
 Se serveste alaturi de un pahar de vin.
 Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML