- 6 dovlecei medii
- 500 g carne tocata
- 200 g orez
- 1 ou
- 2 rosii
- o cutie de suc de rosii
- 2 cepe medii
- sare, piper, usturoi granulat dupa gust.
Tocam ceapa marunt si o punem la calit intr-o tigaie cu ulei incins, o lasam pana se rumeneste. Peste ceapa adaugam carnea tocata si lasam totul la calit timp de 10 minute. Intre timp, rosia o dam pe razatoare, avand grija sa eliminam coaja. Adaugam rosia peste ceapa si carnea tocata si mai lasam totul pe foc 5 minute. Adaugam orezul si condimentam dupa gust. Mai lasam 10 minute pe foc. Stingem focul, adaugam oul si omogenizam bine. Umplem dovleceii cu aceasta compozitie si le punem un capac dintr-o felie de rosie.
Se aseazadovleceii umpluti intr-o tava incapatoare,se acopera cu apa si suc de rosii funul tavii si se da la cuptor 45-50 minute.
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu