luni, 6 iunie 2011

Dovlecei umpluti la cuptor

Ingrediente:
  • 6 dovlecei medii
  • 500 g carne tocata
  • 200 g orez
  • 1 ou
  • 2 rosii
  • o cutie de suc de rosii
  • 2 cepe medii
  • sare, piper, usturoi granulat dupa gust.
Se spala si se curata dovlceii. Cu o lingurita le scobim miezul. Si se pun deoparte pentru moment.
Tocam ceapa marunt si o punem la calit intr-o tigaie cu ulei incins, o lasam pana se rumeneste. Peste ceapa adaugam carnea tocata si lasam totul la calit timp de 10 minute. Intre timp, rosia o dam pe razatoare, avand grija sa eliminam coaja. Adaugam rosia peste ceapa si carnea tocata si mai lasam totul pe foc 5 minute. Adaugam orezul si condimentam dupa gust. Mai lasam 10 minute pe foc. Stingem focul, adaugam oul si omogenizam bine. Umplem dovleceii cu aceasta compozitie si le punem un capac dintr-o felie de rosie.
Se aseazadovleceii umpluti intr-o tava incapatoare,se acopera cu apa si suc de rosii funul tavii si se da la cuptor 45-50 minute.

 

 Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML