luni, 30 mai 2011

Pachetele de porc in aluat

Aceasta reteta este o adaptare a retetei  Muschiulet in aluat cu ciuperci

Ingrediente:
  • 500 g aluat frantuzesc de foietaj
  • o bucata mare de muschiulet file
  • o ceapa
  • 400 gr de ciuperci
  • 2 linguri de smantana 
  • un galbenus
  • sare, piper si alte condimente dupa gust
Se taie muschiuletul in felii de aproximativ 2 cm grosime si rumenesc bine pe toate partile in tigaia bine incinsa. Se curata si se toaca cubulete ciupercile si ceapa. Lasam deoparte bucatile de muchiuletul si in aceeasi tigaie calim ciupercile cu ceapa, apoi adaugam smantana si condimentele.
Se intinde aluatul pe suprafata de lucru se unge cu putin ulei, si se portioneaza cu aproximatie 6 patrate din aluat, peste aceste patrate de aluat se intinde compozitia de ciuperci  si deasupra se aseaza o bucata de muschiuletul.
Se impacheteaza  aluatul si se unge cu un galbenus de ou. Se da la cuptor aproximativ o ora. Se serveste alaturi de o garnitura de orez sau piure sau o salata de sezon.

Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML