Ingrediente:
- 200 g spaghete
- 3 linguri ulei de masline
- fileuri de ansoa (5-8 fileuri)
- sucul de la o lamaie
- 2 ardei iuti uscati
- praf de usturoi
- suc de rosii cu ardei gras si ardei iute
- 100 g paine uscata (sau prajita daca nu aveti deja uscata)
- 3 linguri de ulei de masline
- praf de usturoi
- sare si piper
Intr-o tigaie se adauga uleiul de masline, praful de usturoi, sarea piperl si la final pesmetul obtinut din painea uscata. Cand se rmeneste putin (nu ca al meu) se da deoparte. In aceeasi tigaie se adauga ulei, dupa ce s-a incins bine adaugam praful de usturoi, fileurile de ansoa, ardeii iuti uscati, sosul de rosii si sare si piper dupa gust. Cand au inceput sa se topeasca fileurile de ansoa adaugam sucul de lamaie.
Se adauga spaghetele fierte si bine scurse de apa in tigaie si se amesteca bine. Se servesc calde presarate din belsug cu pesmet.
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu