- 6 aripi de pui
- 2 cepe medii
- 1 morcov
- 4 rosii decojite
- 2 linguri de bulion
- 3 ardei grasi
- 200 g spaghete sau fidea
- condimente dupa gust ( sare, piper, delicat etc.)
- 1 legatura de leustean
Intr-un vas incapator punem 1.5 litrii de apa la fiert, condimentam cu putina sare, piper si un praf de delicat si adaugam aripioarele de pui. Le lasam la fiert aproximativ 15 minute. Adaugam apoi cepele taiate cubulete, morcovul dat pe razatoare si ardeii grasi in felii subtiri. Lasam totul la fiert inca 20 de minute. Adaugam fideaua si lasam sa fiarba 10 minute. Adaugam rosiile si bulionul si lasam sa dea in fiert. Stingem focul si adaugam legatura de leustean taiata fin. La servire, pentru cine doreste, se poate adauga lingura de smantana in farfurie.
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu