luni, 4 aprilie 2011

Panna cotta layers cu dulceata de trandafiri

Aceasta prajitura a fost preluata de pe blogul lui Miha Simiuc si a iesit foarte delicioasa. V-o recomand cu caldura.

 Ingrediente:
  •  375 ml frisca lichida naturala
  • 150 ml lapte 3 lingurite zahar
  • 15 g gelatina
  • esenta de vanilie
  • 20 g cacao neagra
  • 1 lingura cafea solubila
Frisca lichida se amesteca intr-un vas impreuna cu laptele si se pune pe aragaz, la foc mic. Cand a ajuns la punctul de fierbere adaugam zaharul si vanilia si fierbem timp de 1 minut. Dam deoparte si adaugam gelatina hidratata in cateva linguri de apa rece. Turnam compozitia intr-o caserola de plastic si dam cateva minute la congelator, pana este gata stratul urmator. Repetam actiunile pentru fiecare strat in parte.
Se portioneaza dupa intarirea completa si se serveste alaturi de o lingurita de dulceata de trandafiri.


 Pofta buna!
"A decision today changes tomorrow forever."



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML