miercuri, 18 decembrie 2013

Umm Ali (Budinca de paine)

Ingrediente:
  • 250 g paine uscata
  • 1 l lapte
  • fructe uscate (stafide, caise)
  • nuci si fulgi de migdale in cantitatea dorita
  • esenta de vanilie
  • 2/3 cana zahar
  • 1/2 cana smantana
Se pune la fiert laptele impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Se lasa sa dea in clocot.
Painea uscata se rupe in bucatele si se aseaza intr-o tava unsa cu unt.
 

Peste paine se toarna laptele si apoi se presara stafidele, caisele uscate, nucile si fulgii de migdale.
Se adauga deasupra smantana.
 Se da la cuptorul bine incins aproximativ 20-25 minute sau pana devine aurie. Se serveste la temperatura camerei.
Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Un comentariu:

  1. Ne bucuram ca ne-ai servit si pe noi
    cu acest desert interesant si inedit!
    ....................................Anonimus

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML