O alta aroma specifica sezonului rece este esenta de rom. Astazi am combinat-o cu fulgi de ciocolata pentru a rezulta niste briose pufoase si gustoase.
Ingrediente:
- 2 oua
- 200 g zahar
- 100 ml ulei
- 200 ml iaurt
- 200 g fulgi de ciocolata
- esenta de rom
- 300 g faina
- 1 plic de praf de copt
Se bat spuma oualele cu zaharul pana se dizolva
zaharul. Se adauga treptat uleiul (ca la maioneza).
Se adauga iaurtul
si se omogenizeaza bine compozitia. Se adauga fulgii de ciocolata si esenta de rom.
Se incorporeaza faina si praful de
copt. Se
toarna compozitia in tava speciala pentru briose, in care am asezat
forme din hartie pentru briose, aproximativ trei sferturi din inaltimea
formelor.
Se coc la cuptorul bine incins aproximativ 25-30 minute, sau pana devin
aurii.
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu