luni, 30 decembrie 2013

Briose cu rom si fulgi de ciocolata

O alta aroma specifica sezonului rece este esenta de rom. Astazi am combinat-o cu fulgi de ciocolata pentru a rezulta niste briose pufoase si gustoase.

Ingrediente:
  • 2 oua
  • 200 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 200 ml iaurt
  • 200 g fulgi de ciocolata 
  • esenta de rom
  • 300 g faina
  • 1 plic de praf de copt
Se bat spuma oualele cu zaharul pana se dizolva zaharul. Se adauga treptat uleiul (ca la  maioneza).
Se adauga iaurtul si se omogenizeaza bine compozitia. Se adauga fulgii de ciocolata si esenta de rom.
Se incorporeaza faina si praful de copt. Se toarna compozitia in tava speciala pentru briose, in care am asezat forme din hartie pentru briose,  aproximativ trei sferturi din inaltimea formelor.
Se coc la cuptorul bine incins aproximativ 25-30 minute, sau pana devin aurii.

Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML