sâmbătă, 7 decembrie 2013

Chifetelute de pui cu sos de ananas

O reteta neobisnuita de chiftelute care merita incercata!

Ingrediente:

Chiftelute:
  •  500 gr carne de pui tocata
  • 1 cartof fiert
  • 1 ceapa medie rosie
  • 1 ou
  • 2 linguri sos de soia
  • putin ghimbir
  • sare si piper
 Sos:
  • 1 cutie compot de ananas
  • 3 linguri sos de soia
  • putin ghimbir
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri otet balsamic
  • 1 lingura amidon
 Pentru chiftelute se amesteca bine carnea impreuna cu cartoful pisat ca pentru piure, ceapa data pe razatoare, oul, ghimbirul, sosul de soia si sare si piper dupa gust. Se formeaza chiftelute mici cu mainile, si se prajesc la foc mediu, pana se rumenesc. 
 Intre timp se pregateste sosul. Intr-o tigaie adanca, se pune zeama de la ananas si zaharul si se lasa pana cand se topeste zaharul.
 Se adauga amidonul si se amesteca continuu pana cand se dizolva, apoi se adauga chiftelutele, ananasul cubulete si restul ingredientelor. Se lasa la foc mediu pana cand totul se caramelizeaza.

Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML