luni, 28 februarie 2011

Salata multicolora

Ingrediente:
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 3 rosii
  • 2 cepe rosii
  • 1 salata verde
  • 1 cutie fasole rosie
  • 1 cutie fasole alba
  • pentru deresing: otet balsamic, ulei de masline,suc de lamaie, sare, praf de chilli, piper alb, praf de usturoi, patrunjel tocat.
Se feliaza ardeii in felii subtiri, se taie rosiile in cubulete, cepele julien, si salata se taie fasiute. Se amesteca toate intr-un bol, se adauga fasolea rosie si cea alba. Intr-un alt bol se amesteca bine otetul balsamic cu uleiul de masline, sucul de lamaie, sarea si restul de condimente. Se toarna deasupra legumelor si se amesteca bine. Se serveste ca aperitiv langa 2 felii de paine.
Pofta mare!
"A decision today changes tomorrow forever."



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML