Ingrediente:
Aluat:
- 150 ml iaurt
- 6 linguri ulei
- 4 linguri zahar
- 1 pliculet praf de copt
- 1 pliculet zahar vanilat
- 200 g faina
- 200 g unt
- 200g zahar pudra
- 300g lapte
- 2 linguri de faina (sau amidon)
- sucul de la o lamaie
- 1 borcan compot piersici
- frica
Intre timp se pregateste crema. Pentru crema se amesteca laptele cu faina si se pune pe foc si se amesteca continuu pana se face o crema moale. Se lasa la rece 15 min. Se adauga untul si sucul de la lamaie si zaharul.
Se scoate blatul din cuptor. Se adauga crema racita si feliile de piersici. Se orneaza dupa gust si imaginatie cu frisca.
Sa aveti pofta si mai ales sa va iubiti mult si sincer!
"A decision today changes tomorrow forever."
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu