joi, 22 martie 2012

Pui la gratar cu sote de legume

Ingrediente:
  • 4 pulpe de pui
  • 1 punga de amestec mexican
  • condimente: sare, piper, boia, oregano, patrunjel, curry si altele dupa gust
  • 100 g unt
Se spala bine pulpele de pui, se cresteaza si se condimenteaza dupa gust. Se pun pe gratarul deja incins si se lasa aproximativ 15 minute pe fiecare parte, sau pana se rumenesc.
Intre timp, intr-un vas incapator se pune untul la topit si se calesc legumele. Se adauga un praf de sare, piper si putin curry. Cand fasolea si mazarea si-au schimbat culoare, legumele sunt gata.
Se serveste pulpa de pui langa legumele calde, alaturi de un pahar rece de vin.

Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML