luni, 6 februarie 2012

Ciorba de oase de porc

 O ciorba calda este remediul ideal pentru a alunga frigul si a ne potoli foamea.

Ingrediente:
  • 1 kg oase deporc
  • 2 cepe mari 
  • 2 morcovi mari
  • o jumate de radacina telina
  • 1 pastarnac
  • 2 ardei grasi
  • 2 cartofi
  • bulion
  • verdeata
  • 1 l bors proaspat
 Se taie carnea in bucati,se spala si se pune la fiert adunand spuma formata. Cand carnea este fiarta mai bine de jumatate, se adauga ceapa, morcovul si telina, toate taiate marunt.
Se adauga cartofii taiati bucati, pastarnacul si ardeii grasi, taiate fin. Se potriveste de sare si alte condimente dupa gust. Cand au fiert legumele se adauga borsul (0,5-1litru), dupa gust, si lasa borsul sa dea un clocot. La final se adauga o mana de verdeata proaspata.

Se serveste ciorba fierbinte cu o lingura de smantana si paine proaspata. Se poate servi cu ceapa verde sau un ardei iute dupa gust.
Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML