miercuri, 23 octombrie 2013

Aripioare picante la cuptor

Reteta de aripioare picante este rapida, gustoasa si reprezinta alegerea ideala atunci cand timpul nu iti permite sa petreci prea multa vreme in bucatarie. 
Ingrediente:
  • 1.5 kg de aripioare de pui
  • 3 catei de usturoi striviti
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 3 linguri de otet de mere
  • o lingura de boia
  • o lingura de sos Worcestershire 
  • 2 lingurite de miere
  • 2 lingurite de sare
  • 4 linguri de sos picant de chilli
  • piper boabe dupa gust
 
  Se spala si se taie aripile de pui. Se pun la marinat la rece timp de aproximativ patru ore intr-un amestec realizat din usturoi, ulei de masline, otet de mere, sos Worcestershire si sos picant de chilli, sare, miere si piper boabe.
Aoi se  pun aripioarele la copt intr-o tava  impreuna cu sosul de la marinata si se tin la cuptor aproximativ 30 de minute. Cand s-au rumenit se scot aripioarele din cuptor si se servesc calde sau reci, simple sau in combinatia preferata cu diverse salate ori garnituri.

Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML