marți, 8 ianuarie 2013

Ciorba de peste

Ingrediente:
  • 350-400 gr peste (biban de mare, halibut, dorada)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi mari
  • 100 ml bulion
  • 1 rosie coapta
  • 1/4 legatura patrunjel
  • 1 fir leustean (sau marar)
  • 2 linguri ulei
  •  1 l bors
  • leustean
Se curata si se spala pestele, se taie in bucati potrivite.  Legumele se taie in bucatele mici si se pun la fiert. Rosiile se oparesc si se curata de coaja apoi se dau prin razatoare si se pun la fiert. Cand legumele sunt aproape fierte se pune borsul si se sareaza dupa gust. Cand clocoteşte ciorba, se adaugă bucăţile de peşte impreună cu capul şi se fierb circa 20-30 minute, pană cand se inmoaie. Carnea este fiarta atunci cand furculita intră cu uşurinţă in carne. Seopreste focul si se adauga leustean tocat marunt.


Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML